Stopnice

(18 glasov, povprečje 4.56 od 5)
reference

Skoraj vsako domovanje ima stopnice.  Notranje stopnice so lahko estetski element doma na katerega smo lahko še posebej ponosni. Če so stopnice pravilno načrtovane lahko postanejo najbolj uporaben okras v hiši. Najbolj priljubljene so hrastove stopnice, katere so lahko izdelane iz lesa, parketa ali furnirja.

Tople in prijetne lesene stopnice

Pomembno je da pri izbiri lesov za stopnice izberemo trše vrste lesa. Izbira lesa za stopnice je odvisna tudi iz katerega lesa je pohištvo in talne obloge v stanovanju. Pomembno je upoštevati, da so stopnice med najbolj obremenjenimi deli v hiši. V hišo, kjer se hodi z čevlji zagotovo ne sodijo mehke lesene vrste kot je naprimer oreh.

Naša glavna prednost, je izdelava stopnic , parketa in vrat, katerega dobite vse na enem mestu in si vse lahko ogledate v razstavnem salonu Ljubljana In Sežana. Možno je kombiniranje parketa z stopnicami in notranjimi vrati, katerega dobite v istem barvnem odtenku.

Vrste stopnic:

  • Stopnice iz parketa (Stopnice iz parketa so vse bolj priljubljene, ker se povezujejo s parketom in ne prihaja do barvnih razlik)
  • Furnirane stopnice (Najcenejša različica stopni)
  • Masivne stopnice (Najdražja in tudi najbolj kvalitetna izvedba stopnic)
  • Kombinacija (les – steklo, les – marmor, les – kamen)

Vrste stopnic glede na izvedbo in način vgradnje

Moderne samonosilne lesene stopnice sodobnega izgleda - gre za samostojno leseno konstrukcijo s stranskimi nosilnimi elementi in pohodnimi ploskvami. Na željo naročnika imajo lahko tudi čelne zapore.Lesene stopnice na obstoječo betonsko podlago - gre za oblaganje betonske podlage. Pohodne ploskve vam izdelamo lahko iz parketa ali masivnega lesa, lahko pa se odločite za furnirane stopnice. Pri tem tipu stopnic se lahko odločite za klasično izvedbo stopnic s previsom
klasične stopnice

                                  

    

           

 
pohodnega dela čez čelno zaporo ali modernejšo izvedbo z ostrejšimi linijami brez previsa pohodnega dela čez čelno zaporo.  

Lesene stopnice na kovinsko konstrukcijo – na inox nosilno kovinsko konstrukcijo pritrdimo lesene pohodne ploskve.

Konzolne stopnice – so pritrjene le na eni steni in zdi se, kot da lebdijo ob steni. Takšne stopnice imajo minimalistične linije in dajejo občutek zračnosti. Konzolna kovinska podkonstrukcija je skrita. Stena, na katero so stopnice pritrjene mora biti armirano betonska.             

Lesene stopnice cena

Ker izdelujemo vse stopnice po naročilu in po meri ne moremo imeti fiksnih cenikov, zato vas prosimo, da oddate vaše povpraševanje. Po pregledu povpraševanja se dogovorimo za ogled objekta, kjer se natančno dogovorimo detajle, kot so izvedba, videz ograje itd.

 povprasevanje  

Katalog notranjih vrat

katalog notranjih vrat valles
Katalog notranjih vrat

 

boniteta

 

Načini plačila

bancno nakazilo

paypal varno placilo

Garancije

30

5

slo

100

Trenutne akcije parketa. Preverite!

Storitve

  • parketarstvo -  polaganje parketa
  • polaganje lesenih teras
  • izdelava stopnic
  • montaža notranjih vrat

kerlesLogo2     mize stoli slika     najem avtodoma     spinalis